Fan bûgjen frjemd

Soms kan het gebeuren dat een vonnis niet direct uitgewonnen kan worden, heel frustrerend natuurlijk. U bent door de rechter in het gelijk gesteld en toch blijft betaling uit, juist terwijl u dit "dossier" graag zou willen sluiten. In dat geval is het een mogelijkheid om uw vonnis te verkopen en op deze wijze uw rechten toch te gelde te maken.
Een aan ons gelieerde vennootschap neemt -natuurlijk na beoordeling- in sommige gevallen uw vonnis over.
Dient u uw vonnis in dan ontvangt u binnen 5 (werk)dagen een voorstel, wordt dit voorstel door u geaccepteerd dan staat binnen 3 dagen het overeengekomen bedrag op uw bankrekening.
Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact op.

Waarom kiezen voor
Incasso Bureau Friesland?

Transparantie

U kijkt 24/7 online mee in uw eigen dossiers. Ook wanneer een dossier oninbaar is, wordt dit duidelijk aan u gecommuniceerd.

Snelheid

Uw dossier wordt na opdracht nog dezelfde dag in behandeling genomen. Zo ontvangt uw debiteur de volgende dag al een schrijven

Daadkracht

Uw debiteur krijgt maximaal vijf dagen de tijd om te reageren. Indien wij binnen deze termijn geen reactie ontvangen, nemen wij contact met hem/haar op. Mocht uw debiteur hierna nog niet reageren, dan leggen wij op een vriendelijke manier een huisbezoek af. De gang naar het kantongerecht wordt hierbij zoveel mogelijk vermeden. Mocht deze onvermijdelijk zijn, dan zorgen wij voor optimale juridische ondersteuning tijdens het volledige gerechtelijke traject tegen een scherpe prijs.

Samen zorgen wij ervoor dat u eindelijk uw geld ontvangt!

Maak nu een afspraak

Kosten

Als incassobureau onderscheiden wij ons door onze persoonlijke werkwijze met korte lijnen en redelijke tarieven. Zo betaalt u alleen de eerste éénmalige dossierkosten per vordering. Deze variëren, wanneer u een abonnement heeft van € 0,00 tot € 25,00. Uiteraard is de keuze aan u; wij nemen ook uw losse dossiers tegen vaste lage prijzen in behandeling.

Maak nú een afspraak