Juridisch incasso, executie en beslaglegging.

De gerechtelijke fase

Wanneer een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is geworden, zorgen onze juristen voor een persoonlijke en correcte afhandeling van alle benodigde stappen.

Wanneer is een juridisch incasso nodig?

Als het niet lukt om met uw debiteur tot betaling te komen, volgt de gerechtelijke fase. Onze juristen zorgen voor correcte afhandeling van alle benodigde stappen. U bent verzekerd van persoonlijke begeleiding door het gehele proces.

Begeleiding door onze juristen

U kunt bij ons vertrouwen op volledige begeleiding. Vervolgstappen die worden genomen door onze juristen, gaan altijd in nauw overleg met u.

Expertise gegarandeerd

Het opstellen van de dagvaarding, het schrijven van een verweerschrift of het waarnemen van het getuigenverhoor, zijn allemaal stappen die onze juristen u uiterst zorgvuldig uit handen nemen.

Relaties en partners

Naast onze eigen juristen, beschikken wij over veel waardevolle relaties en partners. Zo weten wij altijd de juiste kennis en vaardigheden in te zetten voor uw dossier.

Beslaglegging en executie.

Wanneer er beslaglegging moet volgen binnen uw dossier, denken wij met u mee en voorzien wij u van advies. De executie van de door u verkregen vonnissen voeren wij snel voor u uit. Wij verzorgen u een vast aanspreekpunt, waar u met al uw vragen en opmerkingen terecht kunt. U bent altijd verzekerd van onze efficiënte en professionele service.

Volledig
Onze service stopt niet na beslag en betekening. Wij houden ook de termijnen voor u in de gaten en sturen reminders.
Snel
Executie en beslaglegging vindt zoveel mogelijk binnen drie werkdagen plaats.
Overal
Onze gerechtsdeurwaarders opereren door heel Nederland.

Elk dossier is uniek, daarom nemen wij de tijd om al onze klanten te voorzien van duidelijke en persoonlijke uitleg over het proces.

Overdracht van een vordering op naam.

Soms komt het voor dat een vonnis niet direct uitgewonnen kan worden, terwijl u het dossier juist achter u wit laten. Wij begrijpen dat u de vordering dan graag over wilt dragen en helpen u met het vervolg.

 

Wij zoeken voor u de juiste partij om het vonnis aan te verkopen. U ontvangt van ons een voorstel en na akkoord regelen wij de rest. Zo is het dossier voor u afgesloten en ontvangt u toch zo snel mogelijk uw geld.