Fan bûgjen frjemd

Elke onderneming heeft dagelijks met creditmanagement te maken. Goed creditmanagement helpt u bij het krijgen van uw geld en daarmee het waarborgen van uw bedrijfscontinuïteit.
Bent u van mening dat goed creditmanagement uw organisatie ook vooruit kan helpen en bent u op zoek naar de gewenste continuïteit? Aarzel dan niet.

De voordelen van onze financial service

Het outsourcen van een volledig werkproces aan een strategische partner die hiervoor resultaatverantwoordelijk is, is aanmerkelijk goedkoper en biedt u daarbij extra voordelen. Het belangrijkste argument van outsourcen voor u is dat u zich als opdrachtgever kunt blijven richten op uw kernactiviteiten. Daarnaast is er een aanzienlijk kostenvoordeel te behalen dat zich uit in zowel lagere operationele kosten als in een hogere efficiency en effectiviteit. Buiten de directe financiële besparingen optimaliseert u het werkkapitaal en krijgt u ruimte om te investeren voor de toekomst.

W&P voert samen met Viore B.V. te Leeuwarden professioneel en in uw huisstijl de belangrijkste facetten uit van creditmanagement:

  • bepalen van kredietwaardigheid van klanten;
  • het beoordelen van debiteurenrisico’s;
  • het tijdig innen van uitstaande facturen;
  • het onderhouden van klantcontacten gedurende het financiële traject.

Waarom kiezen voor
Incasso Bureau Friesland?

Transparantie

U kijkt 24/7 online mee in uw eigen dossiers. Ook wanneer een dossier oninbaar is, wordt dit duidelijk aan u gecommuniceerd.

Snelheid

Uw dossier wordt na opdracht nog dezelfde dag in behandeling genomen. Zo ontvangt uw debiteur de volgende dag al een schrijven

Daadkracht

Uw debiteur krijgt maximaal vijf dagen de tijd om te reageren. Indien wij binnen deze termijn geen reactie ontvangen, nemen wij contact met hem/haar op. Mocht uw debiteur hierna nog niet reageren, dan leggen wij op een vriendelijke manier een huisbezoek af. De gang naar het kantongerecht wordt hierbij zoveel mogelijk vermeden. Mocht deze onvermijdelijk zijn, dan zorgen wij voor optimale juridische ondersteuning tijdens het volledige gerechtelijke traject tegen een scherpe prijs.

Samen zorgen wij ervoor dat u eindelijk uw geld ontvangt!

Maak nu een afspraak

Kosten

Als incassobureau onderscheiden wij ons door onze persoonlijke werkwijze met korte lijnen en redelijke tarieven. Zo betaalt u alleen de eerste éénmalige dossierkosten per vordering. Deze variëren, wanneer u een abonnement heeft van € 0,00 tot € 25,00. Uiteraard is de keuze aan u; wij nemen ook uw losse dossiers tegen vaste lage prijzen in behandeling.

Maak nú een afspraak