Fan bûgjen frjemd

Procederen

Ondanks een nauwkeurig uitgevoerd incassotraject heeft uw debiteur niet betaald: een gerechtelijke procedure is dan helaas onvermijdelijk. Een van onze gemotiveerde juristen stelt onder toeziend oog van een ervaren jurist/advocaat de dagvaarding op- er gaan dus meerdere “ogen” over uw dossier - en wij zorgen ervoor dat deze dagvaarding aan uw debiteur wordt uitgereikt. Tijdens de procedure verrichten hij of zij voor u als procesgemachtigde alle noodzakelijke handelingen.

Opstellen verweerschriften

Voert uw debiteur verweer tegen de ingestelde vordering? Dan stelt uw juridisch adviseur in nauw overleg met u de verweerschriften op. Ook een eventueel getuigenverhoor neemt hij of zij voor u waar. Kortom: u kunt vertrouwen op de volledige en professionele begeleiding van al onze juridische medewerkers.

Overige eerste lijnsvragen

Stelt u deze gerust ; kunnen wij u niet helpen dan kunnen wij u doorverwijzen naar een onzer relaties, vaak met een aantrekkelijke korting.

Waarom kiezen voor
Incasso Bureau Friesland?

Transparantie

U kijkt 24/7 online mee in uw eigen dossiers. Ook wanneer een dossier oninbaar is, wordt dit duidelijk aan u gecommuniceerd.

Snelheid

Uw dossier wordt na opdracht nog dezelfde dag in behandeling genomen. Zo ontvangt uw debiteur de volgende dag al een schrijven

Daadkracht

Uw debiteur krijgt maximaal vijf dagen de tijd om te reageren. Indien wij binnen deze termijn geen reactie ontvangen, nemen wij contact met hem/haar op. Mocht uw debiteur hierna nog niet reageren, dan leggen wij op een vriendelijke manier een huisbezoek af. De gang naar het kantongerecht wordt hierbij zoveel mogelijk vermeden. Mocht deze onvermijdelijk zijn, dan zorgen wij voor optimale juridische ondersteuning tijdens het volledige gerechtelijke traject tegen een scherpe prijs.

Samen zorgen wij ervoor dat u eindelijk uw geld ontvangt!

Maak nu een afspraak

Kosten

Als incassobureau onderscheiden wij ons door onze persoonlijke werkwijze met korte lijnen en redelijke tarieven. Zo betaalt u alleen de eerste éénmalige dossierkosten per vordering. Deze variëren, wanneer u een abonnement heeft van € 0,00 tot € 25,00. Uiteraard is de keuze aan u; wij nemen ook uw losse dossiers tegen vaste lage prijzen in behandeling.

Maak nú een afspraak